Skip to main content

7dB geluiduidsreductie.
We know how.

Climeleon unit cover voor extra geluidsdemping

Met de unitcover ‘Climeleon’ bieden we een geluidsdempende en esthetische omkasting voor warmtepomp- en aircobuitenunits. De buitenunits van Atlantic zijn van zichzelf al erg stil. Maar om aan de geluidseisen te voldoen, is het soms nodig om het geluid van de buitenunit nog verder te reduceren. Met de Climeleon sla je twee vliegen in één klap. De unitcovers dempen het geluid aanzienlijk en ze zien er ook nog eens mooi en discreet uit.

Bekijk alle specificaties van onze Climeleon

Hoe werkt de geluidsreductie van de Climeleon?

Het dempingsresultaat van de Climeleon is richtingsafhankelijk, met andere woorden de demping is niet langs alle zijden gelijk. De geluidsdruk is verder van nog een aantal omstandigheden afhankelijk. Niet enkel de geluidsopbrengst en de meetafstand zijn bepalend, maar ook hoe hij opgesteld staat. Een toestel dat in een U-gevel opgesteld staat zal meer decibels overbrengen dan een unit voor een vlakke gevel.

Vraag een dB berekening aan voor jouw situatie op

Eenvoudig te plaatsen

De Climeleon is eenvoudig te installeren. Het is raadzaam om een installateur in te schakelen met het oog op de koeltechnische leidingen en de afvoer van condenswater. Met behulp van 6 voetjes en bouten wordt de cover verankerd, bij voorkeur op een kiezelbed met betonnen balken.

Voor toepassing op een plat dak zijn er speciale montageplaten beschikbaar die een veilige bevestiging verzekeren. De platen worden op hun beurt verankerd aan kunststof daksokkels die de warmtepomp ondersteunen. De zijpanelen kunnen gemakkelijk verwijderd worden voor het onderhoud van uw warmtepomp.

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies

Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Meer informatie VRF 1-weg cassette

  Nieuwsgierig naar alle productspecificaties? Vul onderstaand formulier in en we sturen alle documentatie toe zodra deze beschikbaar is.  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

   Aanvraag 100,- euro kennismakingskorting