Skip to main content

All-electric comfort zoals jij dat in een woning wilt.

Voor het koelen EN verwarmen van woningen

Met een lucht-lucht warmtepomp van Fujitsu kies je voor het energiezuinig koelen EN verwarmen van een of meerdere ruimtes in een woning. Dit kan probleemloos in zowel bestaande als nieuwbouw woningen. Wil je uitsluitend enkele kamers koelen en verwarmen of juist een volledige woning? Met de verschillende AircoHeaters van Fujitsu hebben we we altijd een passende oplossing.

Hoog-aan-de-wand modellen

Een airco op basis van een lucht-lucht warmtepomp bestaat uit een combinatie van een binnen- en een buitenunit. De buitenunit haalt lucht uit de omgeving, brengt dit op de gewenste temperatuur en geeft het via een binnenunit af aan de binnenruimte.

We hebben diverse hoog-aan-wand binnenunits die passen binnen elk interieur en en bij elke portemonnee. Kies voor een van onze design modellen, zoals onze nieuwe KE AircoHeater die opvalt door zijn subtiele lijnenmotief in parelwit of staalgrijs. Of ga voor onze compacte KL AircoHeater die eenvoud en gebruiksgemak combineert met een laag energieverbruik en die geschikt is voor grotere ruimtes. 

Bekijk al onze hoog-aan-de-wand modellenDownload de brochure 'Hoog-aan-de-wand'

Vloermodellen

Naast energiezuinig is een lucht-lucht warmtepomp ook heel veelzijdig. Wanneer je de airco op koudere momenten niet nodig hebt om te koelen, kan je hem gebruiken als snelle en uiterst flexibele (bij)verwarming. Met één druk op de knop blaast de binnenunit warme lucht in de ruimte.

Soms past een vloermodel beter dan een hoog-aan-de-wand model. Vloermodellen zijn makkelijk te plaatsen in kamers waar de ruimte beperkt is. Je kunt ze laag aan de wand installeren of onder een raam. Denk ook aan zolders of andere vertrekken met schuine plafonds en lage muren.

Bekijk al onze vloermodellenDonwload de brochure 'Vloermodellen'

Shogun zoneregeling

De Shogun zoneregeling optimaliseert uw comfort in iedere zone van uw woning en laat u energie besparen. U kunt in iedere ruimte de temperatuur naar behoefte regelen. Het verwarmen of koelen gebeurt in alle discretie via inbouwunits in het plafond. De Shogun-zoneregeling biedt de mogelijkheid om de temperatuur te regelen in 2 tot 8 verschillende zones, via een centrale bediening in de hoofdruimte en vereenvoudigde bedieningen die in de andere ruimtes worden geplaatst (master-slave principe). Het systeem is geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Bekijk onze shoghun oplossing

Combineer je systeem met onze andere merken.

Koken en douchen veroorzaakt in huis damp en vocht. In zo’n klimaat kunnen bacteriën, virussen en schimmels zich makkelijk ontwikkelen. Met alle gevolgen van dien voor uw gezondheid. Maar ook te droge lucht is niet goed. En een tekort aan zuurstof kan leiden tot oogirritatie, hoofdpijn en vermoeidheid. De oplossing zit ‘m in goede ventilatie.

Een lucht/lucht warmtepomp biedt veel voordelen op het vlak van comfort, verbruik en milieu. Maar soms kan je het geluid van de -hoewel stille- buitenunits nog verder willen reduceren. Met de Climeleon van Atlantic sla je twee vliegen in één klap. Deze unit covers dempen het geluid aanzienlijk en ze zien er mooi en discreet uit. 

Balansventilatie met warmteterugwinning

Een gezond en comfortabel binnenklimaat regel je met het HRC SmartComfort balansventilatiesysteem met warmteterugwinning van Orcon. Het lage energieverbruik van het toestel in combinatie met het hoge thermisch rendement zorgt voor een maximale vreg winst (tot – 0,41) en optimale BENG-score. Het systeem communiceert – als enige in de markt – volledig draadloos tussen de CO2 sensor in de verblijfsruimte en het toestel. Dit betekent dat de HRC SmartComfort ervoor zorgt dat er in meerdere zones vraaggestuurd geventileerd wordt op basis van een CO2 luchtkwaliteitsmeting.

Lees meer over de HRC Smart Comfort

Tot 7db geluidsreductie op de buitenunit

Een lucht/lucht warmtepomp biedt veel voordelen op het vlak van comfort, verbruik en milieu. Maar soms kan je het geluid van de -hoewel stille-  buitenunit nog verder willen reduceren. Met de Climeleon sla je twee vliegen in één klap. Deze unit covers dempen het geluid aanzienlijk en ze zien er mooi en discreet uit. Dankzij het ingenieuze design wordt de goede werking en het rendement van de airco of warmtepomp niet belemmerd. De Climeleon is makkelijk te installeren en tegen weer en wind bestand.

Lees meer over de Climeleon

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies

Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Meer informatie VRF 1-weg cassette

  Nieuwsgierig naar alle productspecificaties? Vul onderstaand formulier in en we sturen alle documentatie toe zodra deze beschikbaar is.  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

   Aanvraag 100,- euro kennismakingskorting