Skip to main content

Multi Split Systemen

Hoog comfort.
Flexibele toepassing.

Eenvoudig meerdere ruimtes verwarmen met 1 buitenunit.

Multi Split systemen zijn aanbevolen voor situaties waarbij koeling of verwarming in meerdere ruimtes is vereist, zoals een gezinswoning of een kantoor. In een systeem kunnen 2 tot 6 binnenunits worden gecombineerd. De instellingen voor de verschillende ruimtes kunnen met een centrale bediening gedaan worden.

Buitenunits kunnen aangesloten worden op verschillende binnenunits. Om de juiste combinatie te maken hebben we een handige Multi Split selector gebouwd. Zo ben je zeker van een airco-combinatie die goed met elkaar samenwerkt én de juiste capaciteit levert.

Bekijk onze Multi Split systemen

AircoHeater Actieprijzen 2023

De AircoHeaters van Fujitsu zijn zeer betaalbaar door onze mooie actieprijzen en ze zijn ook nog eens snel beschikbaar! Vraag als installateur de actiemodellen en prijzen op via:

Verkoop en Technisch advies:
T: +31(0)318 – 544 702
E: verkoop.nl@groupe-atlantic.com

Meer informatie

Download nu de Multi Split Selector app!

Eenvoudig airco-combinaties maken tussen binnen- en buitendelen.

Met de Multi Split selector ben je zeker van een airco- combinatie die goed met elkaar samenwerkt én de juiste capaciteit levert. De Multi Split Selector is beschikbaar op de computer en smartphone.

Bekijk de app op www.multiselector.nl Of download de ‘Fujitsu Multi Split Selector’ in de App Store of Google Play.

2 Rooms Multi Split

Wil je 2 ruimtes koelen of verwarmen, dan biedt het 2 Rooms Multi programma, met het R32 koudemiddel, heel wat mogelijkheden. De binnendelen kunnen apart of in een groep geregeld worden.

Het systeem biedt een breed scala van 4 types en 24 modellen binnenunits. Deze kunnen worden opgesteld in een vermogensbereik van 2,0 kW tot 3,5 kW. De binnenunits werken steeds gelijktijdig in dezelfde modus en worden met een centrale bediening beheert.

Energiezuinig
Voor het aansturen van de compressor, de binnen- en buitenunit ventilatormotor en de omvormer wordt DC-technologie gebruikt. Hierdoor is het systeem zeer energiezuinig.

Meer informatie

3-4 Rooms Multi Split

Wil je 3 tot 4 ruimtes koelen of verwarmen, dan biedt het 3-4 Rooms Multi programma, met een scala van individueel regelbare binnenunits, heel wat mogelijkheden. De binnendelen kunnen apart of in een groep geregeld worden.

Je hebt de keuze uit 10 binnenunittypes (31 vermogentypes).  Je kan ook meerdere binnenunits aansluiten op één buitenunit, mits deze in de reeks van 2kW t/m 7kW vallen. Hierdoor kan dit Multi Split systeem ruim toegepast worden, van woningen tot winkels en kantoren.

Regeling individueel of als groep
De units kunnen apart of als groep koelen of verwarmen. Gelijktijdig koelen en verwarmen kan met dit systeem niet. De koeltechnische verbindingen en de elektrische verbinding vertrekken individueel per binnenunit tot aan de buitenunit.

Meer informatie

5-6 Rooms Multi Split

De 5-6 rooms Multi Split is ontwikkeld voor woningen, kantoren en hotels waarbij tot 5 of 6 kamers gekoeld of verwarmd worden. Het systeem levert bijzonder mooie energieprestaties. Je hebt de vrije keuze uit 6 AircoHeater types in 29 verschillende vermogens. Je kunt 5 tot 6 binnenunits aansluiten op één buitenunit binnen een reeks van 2kW t/m 7kW.

Bijzonder stil
Via de wandbediening kan het geluid van de buitenunit gereduceerd worden tot slechts 48dB.

Centrale bediening
Met de optionele centrale bediening met groot verlicht LCD-scherm, regel je eenvoudig per ruimte de temperatuur, het luchtdebiet, de klok, de nachtverlaging, enzovoort.

Meer informatie

Downloads

Folder Multi Split
Folder Multi Split combinatietabellen
Catalogus Split en Multi Split

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies

Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Meer informatie VRF 1-weg cassette

  Nieuwsgierig naar alle productspecificaties? Vul onderstaand formulier in en we sturen alle documentatie toe zodra deze beschikbaar is.  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

   Aanvraag 100,- euro kennismakingskorting