Skip to main content

Voor het nieuwe verwarmen op een duurzame manier.

We know how

Fujitsu is het Japanse topmerk voor warmtepompen en airconditioning. Dit merk is al meer dan 50 jaar trendsetter en innovator in de sectoren woningbouw en utiliteit. Omdat er enkel elektriciteit nodig is en de overige energie gehaald wordt uit de omgeving, is een lucht/lucht warmtepomp de ideale manier om energiezuinig te koelen en verwarmen. In vergelijking met klassieke radiatoren heeft een lucht/luchtwarmtepomp ook minder tijd nodig om de gevraagde temperatuur te bereiken.

Fujitsu warmtepompen zijn zeer betrouwbaar dankzij de vele kwaliteitscontroles tijdens het productieproces. Elk van de 5 fabrieken van Fujitsu is wereldwijd gecertificeerd volgens ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en ISO 14001 (milieumanagement).

Bekijk hier al onze producten

Wij staan voor gezond, comfortabel en duurzaam.

Comfort technologie verder brengen. Onze klanten verder brengen. Dat is waar we voor staan. Met het merk Fujitsu zorgen wij voor vooruitgang om ons leefcomfort te verhogen. We nemen je mee in de all-electric transitie. Elke dag brengen wij een duurzame toekomst een stukje dichterbij. Met als doel: een gezond en energiezuinig binnenklimaat voor iedereen. Hierbij combineren wij premium design en geavanceerde technologie, met gebruiksvriendelijke oplossingen voor toepassingen in de woningbouw en utiliteit.

Bekijk al onze producten

Groupe Atlantic Nederland

Het merk Fujitsu wordt in Nederland verkocht door Groupe Atlantic Nederland dat weer onderdeel is van het Franse Groupe Atlantic. Dit Franse bedrijf is inmiddels één van de meest invloedrijke wereldspelers op het gebied van thermische oplossingen, waarbij de transitie naar duurzame, hernieuwbare energie voorop staat.

Onze gezamenlijke missie is het leveren van thermisch comfort om te kunnen voorzien in de behoeftes van miljoenen klanten over de hele wereld. We willen mensen voorzien van een gezond, comfortabel, en duurzaam binnenklimaat in alle gebouwen waar mensen leven, werken, leren, en ontspannen.

Lees meer over Groupe Atlantic Nederland

Duurzaam Ondernemen

Al onze ontwikkelingen plaatsen wij binnen het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. We doen er alles aan om een bijdrage te leveren aan de maatschappij en het milieu. Dit betekent bijvoorbeeld dat al onze producten op zo milieuvriendelijk mogelijke manier worden geproduceerd, verpakt en verstuurd. Dit begint al bij het ontwerpen van de producten, waarbij we zorgen voor minimaal materiaal gebruik, en duurzame productiemethoden. Verder werken wij al langere tijd met de sociale werkplaats, wordt plastic zo min mogelijk gebruikt, en zijn onze producten zoveel mogelijk van gerecycled materiaal gemaakt én kunnen ze zelf gerecycled worden. Dit alles heeft er voor gezorgd dat we o.a. in 2017 de MVO prijs wonnen. Zo dragen we met een buitengewoon binnenklimaat ook bij aan een gezond buitenklimaat.

Lees meer over Groupe Atlantic Nederland

Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Meer informatie VRF 1-weg cassette

  Nieuwsgierig naar alle productspecificaties? Vul onderstaand formulier in en we sturen alle documentatie toe zodra deze beschikbaar is.  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

   Aanvraag 100,- euro kennismakingskorting