Skip to main content

Single Split Systemen

Dat is slim:
Verkoelen in de zomer
Verwarmen in de winter

Bewezen kwaliteit met hoog comfort.

Met de Single Split systemen van Fujitsu kun je het hele jaar door op duurzame wijze je woning koelen EN verwarmen. Onze lucht/lucht warmtepompen zetten op een duurzame manier en milieuvriendelijk koelmiddel buitenlucht om in warme of koele lucht die middels AircoHeaters gelijkmatig verspreid wordt in een ruimte.

Onze AircoHeaters hebben een hoog rendement en zijn eenvoudig te installeren. De jarenlange expertise van Fujitsu op vlak van airconditioning, in combinatie met de testen in diverse laboratoria garanderen een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

Bekijk al onze single split systemen

Design model KE

De nieuwe KE AircoHeater met koudemiddel R32 is bijzonder stil en valt op door zijn uniek design met subtiel lijnenmotief. Dit toestel is verkrijgbaar in de kleuren parelwit of staalgrijs.

Bekijk ons Hoog aan de wand toestel KE

Hoog aan de wand modellen

Te warm in de zomer? Te koud in de winter? Fujitsu ‘hoog aan de wand’ AircoHeaters koelen of verwarmen op uiterst energiezuinige wijze iedere ruimte. Het Fujitsu programma heeft hoog aan de wand modellen in verschillende stijlen en kleuren die perfect passen bij het interieur.

Bekijk al onze hoog aan de wand modellen

Zomeractie

Deze zomer zijn de AircoHeaters van Fujitsu zeer betaalbaar door mooie actieprijzen en ook nog eens snel beschikbaar!  Download de actiefolder of vraag als installateur jouw actieprijzen op via:
Verkoop en Technisch advies:
T: +31(0)318 – 544 702
E: verkoop.nl@groupe-atlantic.com

Bekijk de actiefolder

Vloer- en Plafondmodellen

De vloer en plafond AircoHeaters zijn ideaal wanneer naast koelen ook verwarmen belangrijk is. Montage net boven de vloer zorgt voor een optimale verspreiding van de warme lucht en montage aan het plafond zorg voor een optimale verspreiding van koude lucht.

Bekijk al onze vloer- en plafond modellen

Cassette units

De cassette AircoHeaters zijn uitermate geschikt voor grotere ruimtes met een verlaagd plafond. De cassette zorgt ervoor dat de warme of koele lucht verspreid wordt tot in het verste hoekje. En dat alles met een laag energieverbruik.

Bekijk onze Casette units

Inbouw AircoHeaters

De inbouw AircoHeaters combineren minimalisme, comfort en energiezuinigheid. Via discrete roosters wordt de warme of koele lucht vrijwel geruisloos verspreid.

Bekijk al onze Inbouw units
Folder Hoog aan de Wand
Folder Plafond units
Folder Vloer units
Folder Cassette Units
Folder Inbouw Units

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Meer informatie VRF 1-weg cassette

  Nieuwsgierig naar alle productspecificaties? Vul onderstaand formulier in en we sturen alle documentatie toe zodra deze beschikbaar is.

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

   Aanvraag 100,- euro kennismakingskorting