Skip to main content

Trainingen

Praktijkgerichte trainingen voor de F-gas installateur

Toonaangevend zijn in producten betekent ook vooroplopen op het gebied van kennis. We volgen technologische ontwikkelingen en wet- en regelgeving op de voet en verwerken deze in diverse trainingen. Klik op onderstaande trainingen voor meer informatie of voor het aanmelden voor een van onze trainingen.

Inverter training

Deze training is bestemd voor de service technicus, die zich verder wil specialiseren in alle technische details van de Fujitsu/Atlantic Inverter systemen. De Inverter technologie en foutenanalyse vormen het hoofdaandeel van de training. Er wordt naast een theoretische inleiding voornamelijk praktisch gewerkt. Hierbij kunt u zelf metingen uitvoeren op werkende toestellen.

Lees meer

Service en inbedrijfstelling lucht-lucht warmtepompen

Deze training is bedoeld voor f-gas installateurs die meer inzicht willen in de werking, de montage, het inregelen en het onderhoud van de lucht-lucht warmtepompen van het merk Fujitsu. Tijdens deze training leert u alle ins-en-outs van de lucht-lucht warmtepomp en bent u in staat uw klant optimaal van service te voorzien.

Lees meer

Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Meer informatie VRF 1-weg cassette

  Nieuwsgierig naar alle productspecificaties? Vul onderstaand formulier in en we sturen alle documentatie toe zodra deze beschikbaar is.  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

   Aanvraag 100,- euro kennismakingskorting