Skip to main content

De KR-serie van de plafondairconditioners van Fujitsu is uitgeroepen tot “Beste product van het jaar” in de categorie ‘Sanitair en Airconditioning” van de Plus X Award 2021. In 2020 won de KR-serie ook een Red Dot Award, een van de drie grote internationale designprijzen.

De Plus X Award is een prijs voor innovatieve producten en diensten van over de hele wereld. De prijs wordt gesponsord door Media Society Networks, een Duits reclame- en marketingbedrijf en richt zich op 15 productcategorieën op drie gebieden: technologie, sport en lifestyle. Producten worden beoordeeld op basis van zeven criteria: innovatie, ontwerp, hoge kwaliteit, gebruiksgemak, functionaliteit, ergonomie en ecologie. De Fujitsu KR-serie met haar uitzonderlijke ontwerp en eenvoudige installatie, werd alom geprezen vanwege het behalen van vier “kwaliteitszegels”: hoge kwaliteit, ontwerp, gebruiksgemak en functionaliteit. Voordelen van de KR-serie:

1. Uitmuntend ontwerp van de binnenunit
De binnenunit is ontworpen om te harmoniseren met het interieur. Met zijn ronde vorm is de binnenunit vriendelijk, licht en onopvallend aanwezig in de ruimte.

2. Eenvoudige installatie in verschillende posities
De leidingverbindingen tussen de binnen- en buitenunit kan vanuit de binnenunit in elke richting worden getrokken. Dit betekent dat binnenunit vrijwel overal kan worden geplaatst.

3. Veilig en eenvoudig onderhoud
Het product is ontworpen met een grote opening op het voorpaneel en een klep aan de zijkant om toegang te krijgen tot elektrische componenten. Deze slimme functie maakt onderhoud en reiniging snel, veilig en gemakkelijk. hoogte.

Schrijf je in voor voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.  Leave a Reply

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

   Meer informatie VRF 1-weg cassette

   Nieuwsgierig naar alle productspecificaties? Vul onderstaand formulier in en we sturen alle documentatie toe zodra deze beschikbaar is.   Fout: Contact formulier niet gevonden.

   Fout: Contact formulier niet gevonden.

    Aanvraag 100,- euro kennismakingskorting