Skip to main content

All-electric comfort voor de 1e verdieping

Altijd een fijne temperatuur op de werk- of slaapkamer

Met een lucht/lucht warmtepomp van Fujitsu kan je het gasverbruik verminderen door één of meerdere ruimtes elektrisch te verwarmen. Het verwarmen van een ruimte met een aircoheater bespaart gas en geeft je in de zomer de extra mogelijkheid om een ruimte te koelen. Daarnaast zijn aircoheaters zeer zuinig in het verbruik van elektriciteit.

De voordelen van een lucht-lucht warmtepomp

Wist je dat onze aircoheaters extreem goed presteren in verwarmingsmodus? Plaats een vloerunit in plaats van een radiator of plaats een aircoheater hoog aan de wand en verwarm zo een studeer- of slaapkamer. In de zomer koel je met dezelfde units de ruimte lekker af.

 • Direct besparen op de gasrekening, zuinig in stroomverbruik
 • Sterke, snelle en efficiënte verwarming
 • Mogelijkheid om met één systeem zowel te verwarmen als te verkoelen
Bekijk al onze hoog aan de wand unitsBekijk onze vloerunit

Hoog energierendement
Deze met de Good Design Award bekroonde AircoHeaters zijn zeer energiezuinig door de Multipath warmtewisselaar met hoge densiteit en de grote dwarsstroomventilator met hoog rendement.

Energiebesparende bewegingssensor
Wanneer de bewegingssensor geen beweging detecteert, wordt de capaciteit automatisch teruggeschroefd. Zodra er opnieuw iemand de ruimte betreedt, schakelt het systeem terug in de vorige stand.

Comfortabel en stil
De grote ventilatiekleppen zorgen voor een comfortabele, brede luchtstroom. Bovendien zijn de binnenunits erg stil. In stille modus is het geluidsniveau slechts 19 dB(A), ideaal voor slaapkamers en kantoor.

Bekijk hier alle productspecificaties

Installatieflexibiliteit
Deze vloerunits zijn zeer flexibel qua installatie. Ze kunnen op diverse wijzen geplaatst worden:

 • Onder een raam
 • Tegen de muur boven een plint
 • In een nis

Grote energiebesparing
Het type 09 bereikt:

 • een verbeterde SCOP van 4,30 en een seizoensefficiëntie A+ voor verwarming
 • een zeer hoge SEER van 8,50 en een A+++ seizoensrendement voor koeling.
Bekijk alle productspecificaties

Combineer uw systeem met 
onze andere merken.

Koken en douchen veroorzaakt in huis damp en vocht. In zo’n klimaat kunnen bacteriën, virussen en schimmels zich makkelijk ontwikkelen. Met alle gevolgen van dien voor uw gezondheid. Maar ook te droge lucht is niet goed. En een tekort aan zuurstof kan leiden tot oogirritatie, hoofdpijn en vermoeidheid. De oplossing zit ‘m in goede ventilatie.


Wilt u ook op de baganegrond uw gas verbruik verminderen? Denk dan eens aan hybride warmtepomp. Hiermee kan je tot 70% gas besparen. Aurea Hybride add-on is een hybride warmtepomp zonder binnen-unit, zodat de ruimte in je woning behouden blijft en hij past op elke cv-ketel. 

Aurea Hybride add-on

Wanneer een woning niet meteen geschikt is om over te stappen op een all-electric warmtepomp, dan is een hybride warmtepomp een slim alternatief. Met deze verduurzamingsslag verbeter je het energielabel van je woning en daarmee ook de woningwaarde. De hybride warmtepomp van Atlantic heeft geen binnenunit, dat betekent dat deze oplossing binnen geen ruimte kost. Door het voordelig alles-in-één-pakket, is de aanschafprijs heel aantrekkelijk en met een COP van bijna 5 is hij snel terugverdiend.

Lees meer over de hybride warmtepomp van Atlantic

Compact ventilatiesysteem voor de renovatiemarkt

Orcon is de specialist op het gebied van ventilatie en biedt voor de renovatiemarkt het MVS-15RHBP Renovatiepakket. Dit is de nieuwste toevoeging in de reeks MVS15 woonhuisventilatoren van Orcon. Naast de standaard ingebouwde vochtsensor en de mogelijkheid om eenvoudig uit te breiden naar CO²-vraagsturing (waarmee de hoogste EPC-winst in zijn categorie behaalt wordt) is deze serie veruit de efficiëntste en de stilste. Daarnaast kan deze door het compacte formaat en de vele aansluitpunten (incl. achteraansluiting) op tal van plekken worden toegepast; zelfs onder een hoek of aan het plafond.

Lees meer over het MVS-Renovatiepakket voor ventilatie

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies

Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Meer informatie VRF 1-weg cassette

  Nieuwsgierig naar alle productspecificaties? Vul onderstaand formulier in en we sturen alle documentatie toe zodra deze beschikbaar is.  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

   Aanvraag 100,- euro kennismakingskorting