Skip to main content

Groupe Atlantic Nederland heeft een spectaculaire, nieuwe stand met ruimte voor alle duurzame producten van onze topmerken Orcon, Atlantic en Fujitsu. Naast onze huidige oplossingen introduceren we ook een aantal nieuwe innovaties. Zo presenteert Orcon hier haar gloednieuwe WTU onderbouw ventilatiesysteem voor utiliteitstoepassingen én wordt onze familie HRC balansventilatiesystemen uitgebreid met een nieuwe toevoeging. Wat dat precies inhoudt verklappen we nog even niet, maar op de VSK vertellen wij u er graag persoonlijk meer over!

Ons team staat klaar om u te informeren en te inspireren, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Ervaar de fijne sfeer van ons vernieuwde familiebedrijf.

Kortom; GA voor de voorsprong en ervaar het nieuwe verwarmen, verkoelen en ventileren bij de stand van Groupe Atlantic Nederland. Bezoek ons in hal 7 op stand D074.

Regel hier uw gratis toegangsticket!

Schrijf je in voor voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

  Leave a Reply

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

   Meer informatie VRF 1-weg cassette

   Nieuwsgierig naar alle productspecificaties? Vul onderstaand formulier in en we sturen alle documentatie toe zodra deze beschikbaar is.

   [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

   [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

    Aanvraag 100,- euro kennismakingskorting