Skip to main content

Fujitsu is al meer dan 50 jaar trendsetter en innovator op het gebied van AircoHeaters in de sectoren woningbouw en utiliteit. De hoog aan de wand AircoHeaters koelen of verwarmen op uiterst energiezuinige wijze iedere ruimte. Kies uit onze verschillende series en verschillende vermogens.

Single Split – ECO Serie KP
Deze AircoHeaters met compact en strak design, bieden zowel een hoog comfort als hoge energieprestaties. Middels de (optionele) Wifi-interface kunnen de toestellen makkelijk op afstand worden bediend. Het koelmiddel R32 garandeert optimale prestaties met een lagere milieu-impact.

Single Split – ECO Serie KL
Deze compacte AircoHeaters met koelmiddel R32 combineren eenvoud en gebruiksgemak met een laag energieverbruik. Door hun krachtige vermogen zijn deze Inverter toestellen ideaal voor grotere ruimtes.

Multi-split systemen
De binnendelen van de hoog aan de wand AircoHeaters kunnen gecombineerd worden met verschillende type multi-split buitendelen. Deze buitendelen zijn tevens te combineren met onze vloermodellen, cassettes, plafond onderbouw en kanaalunits.

Download de folder voor alle actiemodellen of vraag jouw actieprijzen op via:

Verkoop en Technisch advies:
T: +31(0)318 – 544 702
E: verkoop.nl@groupe-atlantic.com

Schrijf je in voor voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

  Leave a Reply

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

   Meer informatie VRF 1-weg cassette

   Nieuwsgierig naar alle productspecificaties? Vul onderstaand formulier in en we sturen alle documentatie toe zodra deze beschikbaar is.

   [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

   [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

    Aanvraag 100,- euro kennismakingskorting